For the first time, we have created and offer you a diet-protocol based on the "Golden ratio - synergy with plant food". And with the products, recipes and menu we've created for this method, eating plant-based food is easy, affordable and varied, healthy and meaningful, healthy and delicious. And this, in our opinion, is the "Real Solution": Synergy!

СЕДМИЧНИ МЕНЮТА НА АБОНАМЕН ПО ПРОТОКОЛА "ДСМ ЗЛАТНОТО СЕЧЕНИЕ - СИНЕРГИЯ С РАСТИТЕЛНА ХРАНА".

- ИМАШ ЖЕЛАНИЕТО, НО НЕ И ВРЕМЕТО


- ПО-ЛЕСНО ЩЕ ТИ Е С НАШАТА ПОДКРЕПА


- СУПЕР ПОДРОБЕН ДИЕТИЧЕН АНАЛИЗ НА ВСЯКО НАШЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ
  www.nutritics.com



ПОРЪЧАЙ СЕДМИЧНО НИ МЕНЮ "ДСМ ЗЛАТНОТО СЕЧЕНИЕ"  - ВРЕМЕННО СПРЕНИ:

ИЛИ НАПРАВИ ПОРЪЧКА НА ТЕЛ: 0876 13 09 93


РАЗГЛЕДАЙТЕ В  PDF СЕДМИЧНОТО НИ ДСМ МЕНЮ ЗА 26 МАРТ - 01 АПРИЛ. СУПЕР ПОДРОБЕН ДИЕТИЧЕН АНАЛИЗ.


 ВИЖ РЕГУЛЯРНОТО НИ МЕНЮТО В PDF ОТ ТУК:

То е вдъхновено от най-старата цивилизация в Европа обитавала нашите земи преди повече  от 7000 г. “Загора - Варна”, боравеща и разпространяваща за първи път система от знания за научни и природни феномени, като “ Златното сечение” , сакрална геометрия и много други математически зависимости.

Защо “Синергия” с растителна храна ?  

Желанието ни е да споделим с вас богатството на синергичната растителна храна по начин, които наистина работи.  

Вдъхновени от принципите на макробиотичната диета и наследството на древните траки, създадохме меню на растителна основа, чрез което лесно се постига „синергичен ефект“.

Това е истинско решение за вкусна, здравословна, балансирана  и достъпна храна. 

Растителната храна е смислена и интересна, ползите от която наистина докосват нашите сърца и душевност, здраве и активност.

”Синергия” е антична дума означаваща ”работим заедно”.

Най-ярък пример в природата за синергия е взаимодействието на

слънчевата светлина, растенията и възникващата фотосинтеза, без

която не би имало живот на нашата планета.

Разбирането на този природен феномен от древните Траки поставя Слънцето в основата на тяхната блестяща и удивителна култура. Тази цивилзация, която за първи път в Европа разбира и следва принципите на емпатия/съпреживяване, като основа на всеки един “духовен път”. 

Сведения за това намираме в ученията  на Орфей, който е бил първия голям духовен учител по нашите земи и в Европа. Архелогически находки доказват че “вегетарианството” в  Европа е започнало в Тракия и се е следвало от много тракийски племена по нашите земи, които са  изключително богати на билки, разнообразна и питателна растителна храна и изключително мощните пробиотици виреещи по нашите земи. Можем да кажем, че растителната храна е била основна в менюто на нашите предци траките.

Следвайки принципа на “Златното сечение” изчислихме нашите ДСМ /дневно синергино  меню / чрез  диетичен софтуер nutritics.com  в точни калорични пропорции между  белтъчини, въглехидрати и мазнини.

Пропорцията на златното сечение формира основата на диетата-протокол, която е най-тясно съобразена с дизайна на човешкото тяло, диета, проектирана по същия начин като вашето тяло — диета, толкова ефективна, колкото и красива. Това е целта на синергичният план на хранене: да се храним така, както сме създадени да ядем.“

Всяка рецепта е диетично изчислена чрез nutritics.com за да се покаже достатъчното количество на макро и микронутриенти в храната, която предлагаме. 

Цифровото изражение на “Златното сечение” е съотношението между приеманите дневни калориите от белтъчини, въглехидрати и мазнини:

- дневни калории от белтъчини:         14,6%

- дневни калории от въглехидрати:     23,6%

- дневни калории от мазнини:             61,8%

                                                            ------------

                                                                100%

И всичко това е много смислено, много вкусно, синхронизиращо и балансиращо, даващо ви енергия през целия ден! Пробвайте и се убедете сами!

Прочети повече от тук за: ДСМ Протокол "Златно Сечение" - как да постигнем синергичен ефект хранейки се с растителна храна

  • "Kaya Kitchen - Synergy with Plant-Based Food", the small Ndk, Sofia, Bulgaria
  • Sofia Center, Bl. "Bulgaria" 1, 1463 Pencho Slaveykov Blvd