Здравейте, ние сме от Кая. Екип от готвачи , стремящи се да променят света и здравословните хранителни навици. При, което да бъде невероятно лесно да промените вашата диета по устойчив начин, с минимални усилия и нулев компромис относно вкусът. Ще се радваме да ви бъдем полезни.
За да е възможно това, ние направихме бързо, лесно приготовими и вкусни, 100% растителни бургери, като за част от ежедневието ви. Нашите полу готови замразени бургери са готови за ядене за няколко минути.  Te съдържат всички необходими амино кисилини, минерали и витамини, като желязо, цинк, йод, витамини В 12, В 6 и много други. Всички наши опаковки са 100% рециклируеми, частично компостируеми и предимно за многократна употреба.
Защо постна храна?
Оказва се, че яденето на повече растения е страхотен, също и вкусен начин за борба с изменението на климата и възстановяване на нашата красива планета, така че нашата мисия е да направим лесен и вълнуващ избор за всички. Без месо, без риба, без млечни продукти или яйца, само с растения.
Нека се съсредоточим върху логиката. Храната от нашата чиния изисква три пъти на ден ресурси от нашата красива планета под формата на земя, енергия, вода (и други!). Като избираме да се храним най-вече с растения, можем значително да намалим екологичния отпечатък, който създават нашите ястия.
Защитете земята. Земеделското стопанство при фермерските животните изисква 38% от цялата земя без там, където има лед. Това се дължи на факта, че 1,5 акра земя може да произведе 800 лева месо или 80 000 лева растителна храна. Ние харесваме второто!
Намаляване на парниковите газове.
ООН заявява, че фермерското животновъдството произвежда минимум 18% от годишните световни емисии на парникови газове. Можем радикално да намалим този брой, като се уверим, че храната ни е по възможност растителна.
Защитете морето.
Животновъдството използва 70% от световното потребление на сладка вода. 70%! Това е луда, но истинска стойност. Помисли за това. Животните трябва да бъдат хранени от раждането си, те се хранят с култури, които трябва да се отглеждат с вода. И същевремено се нуждаят от вода, за да ги поддържат хидратирани. Освен това в процеса на почистване се използват стотици литри вода. Така че растителността означава повече прясна вода за целия ни свят.
Всички знаем, че земята се задъхва от натиска на нашето население, но ние искаме да направим възможно да защитим и възстановим нашата красива планета. Това означава да се храним умно и затова правим растителни храни, който да са лесно , бързоприготовими и вкусни, за да може да ви помогнем да преминете към по-растителен начин на живот.
Зададохме си същия въпрос. От векове замръзяването е най-добрият начин да се запазят чудесно свежеста на храните и всъщност все още е!
Замразяването означава, че можем да приготвяме всеки наш продукт, точно както бихте го правили у дома, без да се налага да добавяте нещо, което не бихте намерили в собствения си кухненски килер.
Магията на образуването на кристали при замразяване е естествен процес и всъщност запазва храната по-свежа от ястията, които ще намерите в хладилниците на супермаркетите, която се влошават с всеки час.
Така че, замразяването на пресни и прости съставки, прави неустоимо и лесно за заетите хора да заредят деня си с 100% ястия на растителна основа, когато и където пожелаят.
Много сме развълнувани да обявим, че доставяме до всеки жилищен или бизнес адрес в почти всеки ъгъл на България чрез Еконт.
Доставката е безплатна за сума над 70 лв. В другия случай е 10 лв. до офис на Еконт и 15 лв. на адрес с включена сума за връщането на изолационата чанта и охладителите за храна 
Може да изберете  всеки един от 5-те дни за доставка:
Вторник ,Сряда ,Четвъртък, Петък,  Събота
Нашите партньори за доставка  Еконт ще ви изпратят sms или  имейл с информация за доставката ви, така че ще знаете точно кога пристига пратката ви. Ако вземате пратката си от офис на Еконт тя ще е пристигнала на сутринта.
Ако не успеете да я вземите сутринта, не се притеснявайте! Нашите кутии са внимателно изолирани в напълно рециклируеми опаковки, за да пазят нашите бургери прясно замразени до 24 ч – и ще са готови за прибиране във фризера, когато се приберете вечер у дома!
Еконт предлага услуга за проследяваме на пратки. Само трябва да се регистрирате в
е – Econt проложение за проследяване на пратки.
Нашите бургери са дълбоко замразени, за да бъдат свежи и готово за ядене на ваше разположение
Вашите вкусни бургери ще пристигнат замразени, изолирани с термо чанта и опаковани с охладители за храна - готови да ги вкарате директно във фризера, когато се приберете у дома.
Препоръчваме ви да съхранявате замразените бургери (при -18 ° C), така ги запазвате свежи, докато не сте готови да ги изкунсумирате с лекота, когато ви е удобно.
Но не се страхувайте, те също могат да се съхраняват в хладилник! Просто се уверете, че ще им се насладите в рамките на 48 часа от приемането и охлаждането, за да сте сигурни, че ще се получи най-добър резултат при приготвянето им.
Моля, въздържайте се от замразяване на храната, след като сте ги поставили в хладилника
Можете да намерите инструкциите за готвене  на опаковката или като отидете на страницата ни  Нащите Бургери - просто кликнете върху снимката, която ви интересува и вижте описанието - Начин на приготвяне. Или разгледайте страницата - Рецепти
Тъй като нашите продуктите нямат добавени консерванти, те могат да се съхраняват до девет месеца във фризера.
Ние правим бургерите на малки партиди, така че, моля, проверете етикета за  най-добър преди крайната дата.
Ако сте изчерпали пространство на фризера не се претиснявайте - те също могат да се съхраняват в хладилник! Просто се уверете, че ще им се насладите в рамките на 48 часа от приемането и охлаждането, за да сте сигурни, че ще им се насладите, когато са най-свежи и в най-хранителното им състояние.
Оказва се, че яденето на повече растителна храна е едновременно вкусен и страхотен начин за борба с изменението на климата и намаляването на екологичния отпечатък. Нашата мисия е да направим  за всички лесно да се включат в борбата по опазването на нашата природа. Част от подпомагането на възстановяването на нашата красива планета включва и намаляване на отпадъците, така че искаме да ви насърчим да направите същото.
Всеки аспект на нашата пратка за доставка - картонената кутия, изолационата чанта и охладителите за храна - могат да се рециклират. Но като част от нашата мисия „Нулеви отпадъци“, ние направихме възможно най-просто да върните всички ваши опаковки безплатно с доставка до нас.
Първия начин е при получаване на вашата доставка в офис на Еконт или на адрес да върните безплатно на куриера всичките опаковки – кашон, изолациона чанта и охладители за храна.
Втория начин е да върните опаковките в удобен за вас ден, като ги занесете до офис на Еконт. Само трбва да залепите предоставения стикер най-отгоре на кашонът.
1. Поставете в кашонът изолационата чанта и охладителя за храна и го залепете сткера.
2. Поставете стикера Колект Плюс (предоставен) върху кашонът с адреса за доставка
3. Оставете пакета си в най-близкия офис на Еконт. Можете да намерите най-близкото местоположение на Еконт, като потърсите тук https://www.econt.com/find-office

Имайте впредвид, че доставката и връщането на опаковките е безплатно при направена поръчка над 70 лв.

Можете да оставите безплатно вашия пакет в най-близкия офис на Еконт
Можете да намерите най-близкото местоположение на Еконт, като потърсите тук https://www.econt.com/find-office