Икономична опаковка - 12 броя "Чудни бургери" със спанк, коприва, гъби и водорасли Съставки: Органик Лимец , Спанак , Гъби , Лук , Карфиол , Органик студено пресовано кокосово масло , Слънчогледово семе , Конопено семе , Магданоз , Водорасли, Чубрица, Смес от подправки и морска сол. Не съдържа генно-модифицирани продукти. Качествата на “Miracle Burger” Манатарки и Пушено Тофу - Не съсдържа лактоза - Не съдържа месо, мляко или животински продукти - Богат на протеини и фибри - Богат на целязо, цинк, йод и витамин В12 - Богат на растителни мазнини - Ниско съдържание на глутен


лв36 
  • Доставка: 

Научете повече


ИСТИНСКО РЕШЕНИЕ ЗА ВКУСНА, ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА, КОЯТО ВИ ДАВА ЕНЕРГИЯ ЗА ЦЯЛ ДЕН. ХРАНА В ХАРМОНИЯ С ПРИРОДАТА.
Искаме да ви предложим вегански или вегетариански продукти без или с много ниско съдържание на глутен и без добавена захар. Продукти, богати на протеини и растителни мазнини, от една страна, и съдържащи много важни пробиотици и микронутриенти, от друга, като минерали /желязо, цинк, калций, магнезий и др./ и витамини /А, В12, С, К. ../ в естествения им вид.
Истинското решение е в използването на хранителни вещества в естественото им състояние, като растения, семена, лечебни билки и водорасли /естествени източници на витамини и минерали/. Български натурални пробиотици/ферменти също. Те са отличен ускорител на метаболитните процеси в тялото ни и правят храната по-вкусна.
Искаме да покажем, че в България имаме идеални условия за такава диета, че комбинацията от нашите продукти, дар от природата, ни води до синергичен ефект и дълбоко благополучие.

Свързани продукти